ELIMINĂM EFICIENT DĂUNĂTORII

Oferim servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție omologate conform standardelor Europene pe tot teritoriul României. 

Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu soluții eficiente la prețuri avantajoase. Evaluarea costurilor se realizează în funcție de dimensiunea spațiilor, de gradul de infectare și tipul dăunătorilor. Ne poți contacta pentru consultanță gratuită și pentru rezervarea unuia dintre serviciile noastre utilizând numărul de telefon afișat sau formularul de contact.

Profesionalismul, flexibilitatea și îndeplinirea obiectivelor propuse de către client sunt valorile care ne descriu cel mai bine. Combatem dăunătorii cu efecte optime care se păstrează în timp în case, apartamente, scări de bloc, depozite, hale industriale, magazine, grădinițe, școli, restaurante, dar și spații comerciale.

SERVICII DE DERATIZARE, DEZINSECȚIE ȘI DEZINFECȚIE

Lucrări de deratizare

Deratizarea este un proces de o importanță deosebită atunci când ai de a face cu rozătoarele, deoarece acestea transmit boli, distrug alimentele și pot aduce pierderi economice consistente. Deratizarea se efectuează regulat – de obicei o dată la trei luni, în scopul prevenirii refacerii coloniei dăunătorilor.

Lucrări de dezinsecție

Dezinsecția este procedeul prin intermediul căruia se realizează eliminarea insectelor și paraziților purtători de bol. Execuția lucrărilor de dezinsecție se efectuează cu substanțe profesionale și echipamente speciale, reușindu-se în acest mod împrăștierea substanțelor deparazitare în locurile greu accesibile.

Lucrări de dezinfecție

Dezinfecția reprezintă metoda de decontaminare prin care se distrug forme vegetale ale microorganismelor din mediul înconjurător în vederea combaterii și prevenirii bolilor și a diverselor infecții.

ELIMINĂM EFICIENT DĂUNĂTORII

Noi te ajutăm să scapi de ei! Prin prisma serviciilor oferite, compania noastră se bazează în primul rând pe mobilitate, venind la sediul companiei sau domiciliul tău, indiferent de zona în care te afli.

Echipă Solivet este tânără și dinamică, lucrează eficient, componenții fiind profesioniști în acest domeniu. Pe lângă know-how, echipamentele moderne, de ultimă generație, și soluțiile anti-dăunători avizate de Ministerul Sănătății vor face spațiul tău interzis dăunătorilor.

LIVRĂM REZULTATE EXCELENTE

Deținem un portofoliu extins de servicii, adresat atât personelor fizice, cât și celor juridice. Echipa noastră este compusă
din specialiști care pot realiza cu succes orice tip de proiect.

Ne mândrim cu onestitea, prietenia și reputația excelentă reflectată prin calitatea serviciilor oferite.

Investim în permaneță în utilaje, echipamente și echipă și suntem pregătiți să îmbunătățim constant serviciile pe care le oferim partenerilor noștri.

INFORMAȚII DE CONTACT

Solivet Concept S.R.L.

Adresă: Strada Terovei, Nr. 13, Reșița

Ai întrebări ?

Telefon: 0740.060.370

Telefon: 0742.813.464

Contactează-ne

E-mail: office@solivetlogistics.ro

Program de lucru

Luni-Vineri: 08:00–18:00

Sâmbătă: 08:00–16:00

Duminică: Inchis

Contactează-ne