DEMOLĂRI CONSTRUCȚII CIVILE ȘI INDUSTRIALE

Te gândești să construiești o clădire însă pe terenul tău există deja o cladire veche, care stă în calea planurilor tale? Te ajutăm cu servicii de demolări pentru construcții civile și industriale.

Indiferent de tipul de clădire pe care dorești să o demolăm, te poți baza pe expertiza noastră în gestionarea demolării. În plus, suntem operator autorizat în managementul deșeurilor și promitem că te ajutăm să scapi rapid de materialele reciclabile sau resturile inutilizabile.

Procesul de demolare implică riscuri majore de accidentari și din acest motiv este necesar ca acesta să fie realizat doar de către personal calificat, mai ales ca trebuie efectuat cu maximă atenție, astfel încât să nu afecteze structurile  vecine sau rețelele de energie electrică, apă și gaze.

CE TIPURI DE CONSTRUCȚII DEMOLĂM?

Case

Fabrici

Hale industriale

Depozite

Clădiri de birouri

Săli de sport

DE CE SĂ NE ALEGI?

Pe lângă serviciile de demolări, te putem ajuta cu colectarea deșeurilor rămase, transportul acestora, lucrări de excavații și terasamente. Iată atuurile noastre:

PREȚURI DEMOLĂRI

Oferim prețuri corecte, personalizate în funcție de dificultatea lucrării

LIVRĂM REZULTATE EXCELENTE

Deținem un portofoliu extins de servicii, adresat atât personelor fizice, cât și celor juridice. Echipa noastră este compusă
din specialiști care pot realiza cu succes orice tip de proiect.

Ne mândrim cu onestitea, prietenia și reputația excelentă reflectată prin calitatea serviciilor oferite.

Investim în permaneță în utilaje, echipamente și echipă și suntem pregătiți să îmbunătățim constant serviciile pe care le oferim partenerilor noștri.

Servicii

Portofoliu

INFORMAȚII DE CONTACT

Solivet Concept S.R.L.

Adresă: Strada Terovei, Nr. 13, Reșița

Ai întrebări ?

Telefon: 0740.060.370

Telefon: 0742.813.464

Contactează-ne

E-mail: office@solivetlogistics.ro

Program de lucru

Luni-Vineri: 08:00–18:00

Sâmbătă: 08:00–16:00

Duminică: Inchis

Contactează-ne