intainte de curatenia industriala dupa curatenie industriala

CURĂȚENIE HALE INDUSTRIALE ȘI SPAȚII DE PRODUCȚIE

Oferim servicii de curățenie industrială pentru hale industriale, spații de producție, depozite sau alte tipuri de clădiri industriale.

Acționăm cu profesionalism în afara orelor normale de lucru, cu precădere dimineața devreme sau noaptea pentru a nu afecta producția.

Un mediu curat influențează în mod direct calitatea și cantitatea producției, iar curățarea profesionala a utilajelor și dotărilor crește durata de viață a acestora și îmbunătățește randamentul angajaților, evitându-se îmbolnăvirile sau accidentele de muncă.

SERVICII

Curățarea spațiilor de producție și a celor de depozitare; Curățarea echipamentelor de lucru.

Măturarea și spălarea mecanică cu mașină automată, uscarea podelelor dure (betoane elicopterizate, podea epoxidică);

Aspirarea și curățarea zonelor înalte (structuri din metal, stâlpi de susținere, pereți foarte înalți);

Procesare de deșeuri și gestionare a deșeurilor reciclabile sau de menaj în spațiile de producție, depozitare sau tehnice, etc.;

CUM SE DESFĂȘOARĂ
PROCESUL DE CURĂȚENIE INDUSTRIALĂ?

Mașinile profesionale de curățenie din dotare vor fi utilizate pentru spații industriale cu suprafețe mari. Acționam cu echipamente performante și soluții specializate în vederea curățării și igienizării diferitelor pardoseli din beton, gresie, marmură sau a altor tipuri de suprafețe.

Rezolvăm orice tip de problemă, indiferent de dificultatea îndepărtării murdăriei. Utilajele din dotare ne permit să asigurăm curațenie in spații înalte sau greu accesibile. Solicită acum o ofertă de preț curățenie industriale utilizănd formularul de mai jos sau contactează-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon afișate!

LIVRĂM REZULTATE EXCELENTE

Deținem un portofoliu extins de servicii, adresat atât personelor fizice, cât și celor juridice. Echipa noastră este compusă
din specialiști care pot realiza cu succes orice tip de proiect.

Ne mândrim cu onestitea, prietenia și reputația excelentă reflectată prin calitatea serviciilor oferite.

Investim în permaneță în utilaje, echipamente și echipă și suntem pregătiți să îmbunătățim constant serviciile pe care le oferim partenerilor noștri.

INFORMAȚII DE CONTACT

Solivet Concept S.R.L.

Adresă: Strada Terovei, Nr. 13, Reșița

Ai întrebări ?

Telefon: 0740.060.370

Telefon: 0742.813.464

Contactează-ne

E-mail: office@solivetlogistics.ro

Program de lucru

Luni-Vineri: 08:00–18:00

Sâmbătă: 08:00–16:00

Duminică: Inchis

Contactează-ne